TSK Jäsenposti – huhtikuu 2015

Partioparaati lähestyy

Vuosittainen partioparaati lähestyy kovaa vauhtia – Sinikotkat kokoontuvat kololla kello 12:45, järjestyvät marssirivistöksi ja siirtyvät lippukunnan omien ansiomerkkien jaon kautta Tuomiokirkolle kenttäjuhlaa varten.

Kenttäjuhlan jälkeen marssimme keskustan läpi ja takaisin kololle, missä osallistujille on perinteiseen tapaan tarjolla munkkia, limonadia ja painotuore Kotkansiipi.

Johtajia pyydetään saapumaan kololle jo kello 12:15. Lisätietoja ja pukeutumisohjeet tapahtumakalenterista.

 

Kevään ilta- ja viikonloppupurjehdukset

Kevään ilta- ja viikonloppupurjehdukset lähtevät Heinänokan partiovenesatamasta.

Sudenpennut (lähtö 1800)
ke 13.5.Saukko
ti 19.5.Majava
ma 25.5.Norppa
Venekunnat (lähtö 1830)
ke 20.5.venekunnat
ti 26.5.venekunnat
Sisut (lähtö 1800)
to 21.5.Mustekala
ke 27.5.Delfiinit ja Sinivalaat
to 28.5.Rapu
Viikonloppupurjehdukset
Viikonloppupurjehdusten ilmoittautuminen listoihin kolon seinälle

 

Tekemistä kesäksi

Jotta aika ei kävisi kesällä pitkäksi, kannattaa varautua ainakin seuraaviin tapahtumiin:

4.–7.6. HuHu-leiri samoajille ja vaeltajille (ilmoittautuminen päättynyt), 13.–14.6. LounaJukola – katso lisätietoa alta, 22.–25.6. kesäleiri Korpikotka -15 (kaikki ikäkaudet), 1.–4.8. Klaani-leirimajakka tarpojille (huom! ilmoittautuminen huhtikuun loppuun mennessä)

Lisätietoa ja enemmän tapahtumia tapahtumakalenterissa.

Matkapurjehduksista saatavilla lisätietoa piakkoin.

 

Konekesko lahjoitti pelastusliivejä Sinikotkille

Konekesko Oy on lahjoittanut Turun Sinikotkat ry:lle 15 kpl Helly Hansen automaattisia pelastusliivejä turvavaljailla käytettäväksi meripartiolaisten koulutusaluksella. Lahjoitus on merkittävä, sillä se takaa turvalliset edellytykset satojen lasten ja nuorten meripartiotoiminnalle vuosikausiksi eteenpäin.

Lahjoitukseen liittyen paikallinen Helly Hansen -jälleenmyyjä, Kea-Marin Raisiossa, tarjoaa Sinikotkille 10 % alennuksen vaatteista ja jalkineista, myös jo alennetuista tuotteista. Tarjous koskee myös jäsenten perheitä. Alennuksen saa tulostamalla liitetiedostossa olevan kupongin. Kea-Marinissa on hyvä valikoima aikuisten ja lasten purjehdus- ja ulkoiluvaatteita, kannattaa käydä katsomassa Raisiossa.

Lisätietoja itse lahjoituksesta saatavilla nettisivujen uutisessa aiheesta.

 

LounaJukola

Jukolan viesti järjestetään tänä vuonna Paimiossa 13.–14.6. Lippukunnalla on useampi joukkue ja mukaan mahtuu – ilmoittautumiset ja lisätiedot Juholta, juho.kallio@sinikotkat.fi

Lippukunta maksaa puolet samoajien ja vaeltajien osallistumismaksusta.

Lounais-Suomen partiopiiri on LounaJukolassa mukana toteuttamassa suunnistajien lapsille suunnatun Partiomaailman. Lippukunta on mukana toteuttamassa Partiomaailmaa. Kyseessä ei ole lapsiparkki, vaan ohjelmapisteitä, joihin vanhemmat voivat tulla lastensa kanssa.

Partiomaailman tekemiseen voi osallistua monella tavoin: suunnitteluun voi tulla mukaan vaikka heti, ennen Jukolaa voi osallistua esimerkiksi mallileirin rakentamiseen ja tapahtuman aikana voi tulla vetämään ohjelmapistettä muutamaksi tunniksi tai vaikka koko viikonlopuksi, myös viestiin osallistujat ehtivät halutessaan osallistua.

Partiomaailman tekijät ovat Jukolan talkoolaisia ja saavat talkoolaisten asun, lisäksi lippukunta on päättänyt maksaa puolet niiden sinikotkien osallistumismaksusta, jotka tulevat tekemään myös Partiomaailmaa. Näin ollen samoajat ja vaeltajat voivat – osallistuessaan Partiomaailman järjestelyihin – päästä kisaamaan täysin ilmaiseksi.

Ilmoittautumiset (mielellään viimeistään 4.5) ja lisätietoa Partiomaailmasta Meriltä, meri.malmari@sinikotkat.fi

 

SUMU Big Bandin uutisia

SUMU Big Band esiintyy Turun Puhallinmusiikkijuhlassa torstaina 28.5.2015 klo 19.00 Kirjastopihalla. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Keskiviikkona 24.6.2015 klo 18.00 SUMU Big Band esiintyy Villa Randalan Live Jazz - illassa. Villa Randalan osoite on Rantakatu 20, Naantali.

SUMU Big Band on joukko turkulaisia harrastajamuusikoita ja musiikin rakastajia (amateur = rakastaja). Orkesteri on perustettu vuonna 1964 ja syksyllä 2011 se sai nykyisen big band -muotonsa.

Lisätietoja osoitteesta http://www.sumubigband.fi.